مهاجرت به اروپا|تعیین وقت سفارت

دریافت اقامت اروپا|ویزای شینگن|دریافت پاسپورت

مهاجرت به اروپا|تعیین وقت سفارت

دریافت اقامت اروپا|ویزای شینگن|دریافت پاسپورت

مشاوره سئو چیست

سایت نباتک به صورت تخصصی روی سئو و بهینه سازی سایت ها کار می کند. خدمات سئو نباتک؛ در سه بخش آموزش سئو، سئو سایت ها، مشاوره سئو می باشد.

در صورتی که یکی از حالت های زیر برای سایت شما صدق می کند، می توانید از خدمات مشاوره ای سئو نباتک استفاده کنید.

  • مشاوره سئو برای سایت تازه کار
  • مشاوره سئو برای تعیین استراتژی تولید محتوا
  • مشاوره سئو برای برطرف کردن خطاهای سایت
  • مشاوره سئو و بهینه سازی برای کلیدواژه های جدید
  • مشاوره سئو وب سایت در جهت افزایش بازدید سایت
  • مشاوره سئو سایت برای پنالتی شدن گوگل

همچنین خدمات سئو و بهینه سازی برای تمامی زبان های برنامه نویسی انجام می شود.

چرا به خدمات سئو تخصصی نیاز دارید؟

 تمایل افراد به خرید اینترنتی روز به روز بیشتر می شود. همچنین شرکت ها و کسب و کارهای آنلاین تمایل بیشتری دارند که مشتری های بیشتری را دریافت کنند، که این زمینه ساز رقابت سنگینی در حوزه اینترنت میشود. دیگر برای خرید هر کالا، یا محصول یا استفاده از خدمات شرکت ها و کسب و کارها، هزاران سایت طراحی شده اند، که این روند افزایش طراحی سایت ها نیز همچنان ادامه دارد. بنابراین اگر میخواهید درآمد خود را افزایش دهید، نیاز به خدمات تخصصی سئو دارید، چون اگر روی سئو سایت خود کار نکنید، مطمئنا بازدید کننده ای نخواهید داشت و این یعنی که فقط هزینه اضافی بابت طراحی سایت کرده اید. شما می توانید سئو سایت خودتان رابه ما بسپارید یا از مشاوره سئو نباتک استفاده کنید. مشاوره سئو حرفه ای

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ آبان ۹۷ ، ۲۰:۳۴
admin adminii

مهاجرت غیر قانونی به آلمان از چه طرقی انجام می پذیرد؟ مهاجرت غیر قانونی به آلمان با چه دلایلی انجام می شود؟ در صورت مهاجرت غیر قانونی به آلمان، چه سرنوشتی در انتظار مهاجرین است؟

 آیا سفر با قاچاقچی به آلمان و انجام مهاجرت غیر قانونی، ارزانتر است؟


 آیا در خصوص مهاجرت غیر قانونی به آلمان سوالی در ذهن دارید؟ معایب مهاجرت غیر قانونی به آلمان چیست؟

 وکلا و مشاورین در یک موسسه حقوقی معتبر مقاله در خصوص مهاجرت غیر قانونی به آلمان از طریق قاچاقچی و امثالهم، اطلاعات مهمی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهند و مضرات مهاجرت غیر قانونی به آلمان را بر می شمارند.


ما (قاچاقچیان) ۲۵ سال در این راه تجربه داریم و به تو می گوییم که انتقال تو به اروپا صد در صد قانونی و امکان پذیر است.

منبع: یورو نیوز قاچاق انسان جرم است و تنها علاقه قاچاقچیان به پول است و نه زندگی شما. هر سال پرونده صدها پناهجو رد می شود و متاسفانه تعداد زیادی در راه رسیدن به در راه های خطناک جان خود را از دست می دهند.

مهاجرت قاچاقی به آلمان، به خاطر بعضی از شرایط بسیار دشوار و سخت برای ورود قانونی به این کشور، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. کشور آلمان، کشوری می باشد که به منظور توسعه اقتصاد بسیار قوی و شرایط خوب کاری، بسیار مورد توجه افراد  قرار گرفته ،




۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مرداد ۹۷ ، ۱۰:۵۹
admin adminii

به طور کلی ویزا های تحصیلی انگلستان به دو دسته کلی تقسیم میشوند: د خصوص اطلاعات بیشتر درباره اقامت انگلستان و شرایط ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری به سایت بهارگیت مراجعه فرمایید.

student visitor visa.1 : ویزای تحصیلی کوتاه مدتی است که به دلیل آنکه نظر شخصی افسر ویزا در دریافت آن دخیل است شانس زیادی برای دریافت آن وجود ندارد.

tier4.2 این ویزا به مقاطع تحصیلی مانند دبیرستان,لیسانس,فوق لیسانس و دکتری تعلق میگیرد و شانس دریافت آن بسیار زیاد است.

کشور انگلستان اولین گزینه برای اشخاصی است که قصد تحصیل در رشته پزشکی,دندان پزشکی و داروسازی را دارند. این افراد با گذراندن یک دوره Foundation یک ساله و یا A LEVEL دو ساله میتوانند تحصیلات خود را دررشته پزشکی در کشور انگلستان آغاز کنند.از طرف دیگر شما میتوانید با گذراندن درس های متفاوت در همین دوره ها به بهترین دانشگاه های انگلستان در زمینه رشته های فنی مهندسی و دیگر رشته های مورد علاقه خود راه یابید.

موسسه حقوقی توسعه گران مهر با داشتن نمایندگی از بهترین دبیرستان ها , کالج ها و دانشگاه های انگلستان میتواند شرایطی را فراهم آورد تا شما بتوانید به ویزای تحصیل در انگلستان دست پیدا کنید و از این طریق راه خود را برای کار و دریافت ویزای کار در انگلستان,آمریکا و کانادا در آینده افزایش دهید.

معمولاً با توجه به شرایط مختلف؛ اقدام از طریق ویزای تحصیلی از نوع ویزای Tier 4 بهترین روش در بین شرایط مهاجرت به انگلستان است، سالانه افراد زیادی از همین طریق جهت مهاجرت به انگلستان استفاده می نمایند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ مرداد ۹۷ ، ۱۰:۵۶
admin adminii

شاید این ایده به ذهن شما هم رسیده باشد که فارغ از این کشور یا آن کشور، قصد داشته باشید به «اروپا» سفر کنید؛ از طریق هرکشور و یا هرمعبری که کمترین هزینه‌ها را پیش پای شما بگذارد؛ و از آنجا که تسهیلات ناشی از پیمان‌های اتحادیه‌ی اروپا عبور و مرور را در سرتاسر این قاره یکپارچه کرده‌است، مهاجرت به یک کشور تحت پیمان اتحادیه، به نوعی و تا حدودی به معنای مهاجرت و دسترسی به کل قاره‌ی سبز است. چرا که با داشتن ویزای اقامت در یک کشور، حتی بدون ویزا می‌توانید تا 90 روز در هر کشور اروپایی که بخواهید اقامت داشته باشید. بنابراین، این ایده نیز به نوبه‌ی خود ایده‌ی جذابی است. اما چگونه می توان مهاجرت به اروپا با کمترین هزینه را تجربه کرد؟ کشورهای اروپایی برای کنترل بر روند مهاجرت مهاجران به این قاره سیاست‌هایی را دنبال می‌کنند که طی آن بیشترین سود ممکن را از این روند غیر قابل توقف به کشورهایشان ببرند.

این سیاست‌ها به وضوح پس از پایان جنگ دوم جهانی شروع شده‌اند. مثلاً کشور آلمان غربی پس از جنگ دوم برای بازسازی کشور خود از سیل کارگران ترک استقبال کرد. اکنون و در زمان ما، پس از آنکه اروپا شکوه و رونق سابق خود را بیش از پیش بازیافته، تنگناهایی دیگری رخ می‌نمایند که ناشی از وضعیت ملتهب امروز خاورمیانه و ملاحظات امنیتی و ضد تروریستی است. از طرفی سیل هجوم آوارگان جنگ‌های داخلی عراق و سوریه، اروپاییان را نسبت به مسئله‌ی مهاجرت حساس‌تر کرده‌است. این‌ها همه و همه دلایل خوبی هستند تا با اطمینان به شما بگوییم حتی داشتن گوشه‌ی چشمی به راه‌های غیرقانونی و مسیرهای قاچاق تا چه میزان نشدنی و خطرناک است. ما در اینجا سعی می‌کنیم راه‌هایی را با شما درمیان بگذاریم تا مهاجرت به اروپا با کمترین هزینه و به شکلی قانونی برای شما میسر شود و صدالبته به خاطر داشته باشید که مهاجرت به کشورهای درجه یک اروپا اصولا کار سخت و صعبی است و آن‌گونه که موسسات مهاجرتی تبلیغ می‌کنند و برای جذب شما واقعیات را پنهان می‌کنند، به هیچ وجه کار سهل و ساده‌ای نیست؛ مگر آن‌که کسی راضی به تقاضای پناهندگی شود. البته در این مورد هم کشورهای اروپایی متوجه صوری بودن قضیه پناهندگی هستند و دیگر به آن سادگی گذشته پناهندگی به کسی نمی‌دهند. به طور کلی، موسسات مختلف برای پیشبرد بحث در خصوصمهاجرت به اروپا با کمترین هزینه دو مسیر را انتخاب می‌کنند : اول معرفی آن دسته از کشورهای اروپایی که اخذ ویزا و مجوز اقامت در آن‌ها ساده‌تر از سایر کشورهاست. (مکان محور) دوم بررسی راه‌های ساده‌تر برای ورود به هریک از کشورهای اروپایی (روش محور). در این بین در کمال تعجب برخی از این موسسات به سرمایه‌گذاری در اروپا اشاره می‌کنند! که شاید برای ثروتمندان آسان‌ترین راه باشد اما مسلماً پرهزینه‌ترین راه است نه کم‌هزینه‌ترین! جدای از این‌که اصولاً سرمایه‌داران جهت مهاجرت به دنبال موسسات راه نمی‌افتند.
در میان حرف‌های درستی هم که در این بین زده می‌شود یک نکته شاید ناگفته بماند و آن این‌که آسان‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه برای هرکس با توجه به خصوصیات خود وی تعریف می‌شود؛ چنانچه اگر شما هنوز جوان باشید و تمایلی به تحصیلات داشته باشید، شاید ویزای تحصیلی در یک رشته‌ی کم دردسر برای شما کم‌هزینه‌ترین راه باشد، یا اگر کارگر حرفه‌ای هستید و به جزییات یک حرفه وارد هستید، کشورهایی مثل نروژ و اسلواکی که نیاز به نیروی کار متخصص دارند برای شما بهتر باشند و یا اگر در یکی از کشورهای اروپایی دوست و آشنا و خویشاوندی دارید شاید کم‌هزینه‌ترین مسیر برای شما از معبر همان کشور رقم بخورد. فارغ از این موضوع، ما در همان دو محور پیش‌گفته شما را با راه‌های مهاجرت به اروپا با کمترین هزینه آشنا می‌کنیم:
1. کشورهایی که مهاجرت به آن‌ها ساده‌تر است: (مکان محور)
به خاطر داشته باشید که تبلیغات موسسات مختلف درباره‌ی کشورهای درجه 2 و 3 اروپایی تا حدی گزاف است. بهشت برینی در کار نیست، ولی می‌توان تا حد زیادی از پس خود در این کشورها برآمد. این دیگر به هدف و انگیزه‌ی مهاجر برمی‌گردد که تا چه حدی حاضر باشد از عادت و سهولت زندگی در کشورش چشم بپوشد و در عوض در غربت ساکن شود. کشورهای سهل‌الورود یا نسبتاً سهل‌الورود در اروپا مانند لهستان و اسلواکی و بلغارستان و مانند آنکه باید در سنجش شرایط و اوضاع حاکم بر زمان مهاجرت و شهر و محل و نوع ویزای اخذ شده و ... نهایت دقت را به عمل آورد.
2. راه‌های کم‌هزینه‌تر برای مهاجرت به هریک از کشورهای اروپایی (روش محور)

http://legalholding.ir/مهاجرت-به-اروپا-با-کمترین-هزینه/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ مرداد ۹۷ ، ۱۲:۲۴
admin adminii

اخذ ویزای استرالیا 489

ویزای 489 استرالیا، مخصوص متقاضیانی است که نتوانستند از طریق دو ویزای قبلی برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند. دولت استرالیا به متقاضیان یک ویزای موقت 4 ساله (ویزای 489) می دهد که در صورت تامین شرایط لازم به ویزای اقامت دائم تبدیل می شود.

در طول این 4 سال ویزای موقت، متقاضیان باید 2 سال اول اقامت خود در استرالیا را در یک منطقه کم جمعیت زندگی کنند و همچنین 1سال از این 2 سال را به صورت کامل و تمام وقت در آن جا کار کند تا بتواند اقامت دائم را بدست آورد.

اطلاعات بیشتر در سایت بهارگیت



۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ مرداد ۹۷ ، ۱۱:۲۱
admin adminii

روال کاری مهاجرت استرالیا


  • انتخاب شغل مورد نظر جهت مهاجرت که در لیست مشاغل SOL قرار گرفته است
  • جمع کردن مدارک سوابق کاری و شغلی شامل قراردادها و بیمه سابقه کاری
  • ارسال مدارک سابقه کاری و سایر مدارک مرتبطه به سازمان شغلی مورد نظر در استرالیا
  • بررسی شرایط مهاجرت و پرکردن فرم EOI ( فرم EOI، به منزله درخواست شما برای دریافت ویزا است ولی به معنی دریافت ویزا نیست!)
  • استفاده از اسپانسر ایالتی
  • پذیرش درخواست اسپانسر ایالتی
  • اقدام به ثبت نام پرونده مهاجرتی و آپلود مدارک مهاجرتی لازم استرالیا
  • مشخص شدن افسر پرونده شما case officer
  • ارائه مدارک زبان انگلیسی آیلتس
  • انجام آزمایش های پزشکی و چک آپ پزشکی و گرفتن تایید عدم سو پیشینه
  • دریافت ویزای استرالیا
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ مرداد ۹۷ ، ۱۵:۱۱
admin adminii

بآرشیو قیمت دلار صرافی رویال


منبع سایت صرافی رویال

آرشیو قیمت دلار

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ تیر ۹۷ ، ۱۰:۳۳
admin adminii

 راحت ترین کشورهای اروپایی برای گرفتن اقامت

اقامت اروپا از طریق خرید ملک برای کشورهای اروپایی زیر امکان پذیر است.

  • خرید اوراق قرضه 5 ساله بلغارستان- 500 هزار یورو
  • خرید ملک در یونان – 200 هزار یورو
  • خرید ملک در قبرس- 300 هزار یورو
  • خرید ملک لیتوانی- 200 هزار یورو
  • خرید ملک جرسی- 200 هزار پوند
  • خرید ملک مالت – 200 هزار یورو
  • خرید ملک اسپانیا – 500 هزار یورو یا 2 میلیون اوراق قرضه
  • خرید ملک پرتغال- 500 هزار یورو – یا 1 میلیون سرمایه گذاری- یا ایجاد 10 شغل
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۷ ، ۱۲:۳۷
admin adminii

گرفتن وقت سفارت آلمان

سفارت آلمان تلاش می‌کند ورود به بخش باجه‌ها را خصوصا در ماه‌های تابستان، سریع‌تر و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهد. ورود به بخش باجه‌ها در آینده تنها رأس ساعت اعلام شده انجام می‌شود. حضور زود هنگام باعث انتظار در جلوی درب سفارت و حضور دیر هنگام باعث ابطال وقت گرفته شده می‌شود. برای دریافت وقت سفارت آلمان می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

سیستم تعیین وقت جهت ارائه درخواست ویزای آلمان

برای دریافت راهنمایی‌هایی جهت گرفتن وقت سفارت آلمان به لینک زیر مراجعه کنید:

راهنمای تعیین وقت سفارت آلمان

نکاتی در مورد گرفتن وقت سفارت آلمان

  • بعد از مراجعه به لینک دریافت وقت سفارت آلمان می‌توانید مراحل گرفت وقت سفارت را پیگیری کنید. بعد از اینکه طبق راهنمایی‌ها ثبت نام کردید، ۲ ایمیل دریافت خواهید کرد. ایمیل اول ظرف ۳۰ دقیقه بعد از ثبت‌نام برای شما ارسال خواهد شد و شامل تاییدیه و کد پیگیری است. ایمیل دوم چند هفته بعد ارسال خواهد شد که «ایمیل وقت» سفارت است و تاریخ و زمان دقیق مصاحبه در آن اطلاع‌رسانی می‌شود.
  • در روند جدید گرفتن وقت سفارت آلمان، نزدیک‌ترین وقت سفارت به متقاضیان داده خواهد شد و فرآیند گرفتن وقت تسهیل شده است. ثبت‌نام در این سامانه تنها چند دقیقه زمان خواهد برد.
  • بعد از اینکه ثبت‌نام شما تمام شد و ایمیل شماره پیگیری را دریافت کردید، امکان پاسخگویی به سوالات مربوط به وضعیت درخواست و زمان اعلام وقت سفارت را نخواهید داشت.
  • سفارت در اولین فرصت، وقت قطعی شما برای مصاحبه ویزا را از طریق ایمیل اعلام می‌کند. این ایمیل شامل یک لینک برای تایید وقت و لینک دیگری برای باطل کردن وقت است. اگر ظرف مدت ۷ روز بعد از دریافت «ایمیل وقت» آن را تایید نکنید، به صورت خودکار وقت شما حذف خواهد شد.
  • اگر در زمانی که سفارت برای شما معین کرده است، امکان حضور در سفارت را ندارید و انصراف خود را اعلام می‌کنید، برای دریافت وقت جدید باید مجدد ثبت‌نام کنید.

سایر اطلاعات برای دریافت ویزای آلمان

مدارکی که در موارد استثنایی پس از ارائه درخواست ویزا از طرف بخش ویزا مطالبه می‌شود (نقصی مدارک) را می‌تولنید فقط در روزهای کاری سفارت از ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۱:۳۰ به بخش ویزا تحویل دهید.

به موقع درخواست ویزای خود را بدهید

به دلیل تعداد زیاد مراجعه‌کنندگان و محدودیت‌های بخش ویزای سفارت، به ویژه در تابستان (ماه می تا اکتبر) و همچنین ایام نوروز، امکان دارد که تعیین وقت چند هفته طول بکشد. بررسی تقاضا برای دریافت ویزای شینگن هم حدود ۱۴ روز زمان می‌برد. بنابراین در برنامه‌ریزی سفر خود به آلمان به این زمان‌بندی‌ها توجه کنید.

هنگام ارائه درخواست ویزا باید تمام مدارک به طور کامل تکمیل شده و تمام گواهی‌ها ارائه شود. نقص مدارک باعث رد درخواست می‌شود. برای درخواست‌کنندگان زیر ۱۶ سال الزامی است که هر دو نفر از والدین یا قیمین فرم درخواست را امضا کنند.

ارائه درخواست تنها با مدارک کامل امکان‌پذیر است

برگه‌های راهنمای سفارت را به دقت مطالعه کنید. در این برگه‌ها جزئیات امر و مدارک لازم ذکر شده‌اند. ممکن است قوانین اعلام شده تغییر کنند. بنابراین پیش از آن که در تاریخ تعیین‌شده مراجعه کنید یک بار دیگر برگه‌ها را مطالعه کنید تا از تغییرات احتمالی آگاه شوید.

پیش از روز تعیین شده هیچ مدرکی (به طور مثال دعوت نامه) برای سفارت ارسال نکنید. همه مدارک را باید شخص متقاضی هنگام ارائه درخواست به طور کامل به همراه داشته باشد.

مقابل ساختمان سفارت و در کوچه‌های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام کارهای ویزا را می‌دهند. سفارت آلمان متذکر می‌شود که این افراد که گاهی ادعا می‌کنند با سفارت همکاری دارند، هیچ ارتباطی با سفارت ندارند.

فرم‌های درخواست ویزا رایگان بوده و می‌توانید آن‌ها را از وب‌سایت سفارت دانلود کنید.

اگر مدارک جعلی یا دستکاری شده ارائه دهید، برای شما ویزا صادر نشده و مدت طولانی هم هیچ ویزای شینگنی برای شما صادر نخواهد شد.

بنا به گفته بسیاری از متقاضیان، شرکت‌های بیمه مدعی گرفتن وقت در قبال دریافت وجه هستند در صورتی که رسید تعیین وقت ارسال شده برای آنان جعلی است.

امکان باطل کردن وقت‌های گرفته شده نیست

امکان باطل کردن وقت‌های گرفته شده نیست. به همین دلیل دقت کنید زمانی برای گرفتن وقت به سایت سفارت مراجعه نمایید که مطمئن هستید می‌توانید در وقت تعیین شده به سفارت مراجعه کنید و مدارک شما تا آن زمان کامل هستند. همچنین وقتی که برای ارائه مدارک دریافت ویزا می‌گیرید، باید حداکثر سه ماه پیش از تاریخ سفر شما باشد.

هزینه ویزای آلمان

  • سفارت آلمان هزینه درخواست ویزا را فقط به صورت نقدی به یورو دریافت می‌کند.
  • سفارت آلمان به طور محدود اسکناس خرد در اختیار دارد، بنابراین بهتر است مبلغ را دقیقا برابر میزان هزینه ویزا شمرده و پرداخت نمایید.
  • سفارت از پذیرفتن یورو به صورت پول خرد (سکه) معذور است و تنها اسکناس های پنج، ده، بیست، پنجاه و صد یورویی می‌پذیرد. پرداخت با کارت امکان پذیر نیست.
  • https://www.kojaro.com/2017/1/29/124726/راهنمای-سفارت-المان/
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ تیر ۹۷ ، ۱۷:۳۴
admin adminii

کسانی که قصد ادامه‌ی زندگی در انگلستان، تحصیل در این کشور، کار و به صورت کلی مهاجرت به انگلیس را دارند، می بایست از شرایط زندگی در انگلیس مطلع باشند تا با آگاهی کامل و سنجش همه جانبه، دست به انتخاب این کشور برای مهاجرت بزنند. امروزه انگلستان مقصد تحصیلی و اشتغال بسیاری از جوانان است و این امر می بایست با در نظر گرفتن شرایط زندگی در انگلیس، توأم باشد. شرایطی راجع به نحوه اقامت، سطح علمی دانشگاه ها، وضعیت اقتصادی و به طور کلی سطح رفاه مردم در این کشور، موضوع این نوشتار است. بدین ترتیب، توصیه می شود تا ضمن مطالعه این مطلب، از مشورت با متخصصین امر نیز غافل نمانید و با مراجعه به ایشان، از دقیق ترین آمار و ارقام مربوط به سال 2017 میلادی، مطلع شوید. هلدینگ حقوقی رادیو وکالت در این مسیر، پذیرای شما متقاضیان برای ارائه انواع خدمات حقوقی حضوری و غیرحضوری و نیز اقدام در خصوص مهاجرت شما به کشور انگلستان است

شرایط زندگی در انگلیس - جغرافیا


انگلستان، از نظر مساحت هفتاد و نهمین کشور پهناور در دنیا و بزرگترین کشور در بریتانیاست و از شمال با اسکاتلند و از غرب با جمهوری ولز همسایه است. همچنین این کشور، میزبان بزرگترین شهر در اروپا، یعنی لندن است. لندن، پایتخت انگلستان، و البتّه پایتخت پادشاهی بریتانیا، یکی از زیباترین شهر‌های جهان و پیشگام در هنر و اقتصاد و همواره گزینه‌ی جذّابی برای گردشگران بوده است. با این که انگستان زیاد کشور پهناوری نیست، امّا جمعیتی بالغ بر 54 میلیون نفر را در خود جای داده است و به این معناست که تراکم جمعیّتی بالایی دارد. از نظر آب و هوایی، انگلستان کشوری نسبتاً معتدل است. رطوبت هوا و جزیره‌ای بودن، همواره اوقات خوشی را برای مردم این منطقه رقم می‌زند. در انگلستان شاهد زمستان های خیلی سرد و تابستان های خیلی گرم نیستیم. به طوری که در زمستان، دمای هوا به ندرت از صفر پایین‌تر می ‌رود و در تابستان نیز، دمای هوا از 30 درجه بیشتر نمی شود. اگر عاشق باران هستید، انگلستان کشور رؤیایی شما خواهد بود؛ با میانگین بارش سالانه‌ی 838 میلی‌متر. 
بیش از 600 مایل خط ساحلی زیبا مانند کورن وال (cornwall) و نورث امبرلند ((northumberland، مناطق روستایی بی نظیر با کلبه‌ های سنگی و خیابان ‌های سنگ فرش شده، خوراکی های خوشمزّه، تاریخ غنی و شهر های پُر هیاهو ، تنها بخشی از دلایلی هستند که هر کس باید این کشور را حدّاقل برای یک بار از نزدیک ببیند. امّا برای زندگی، شرایط متفاوت است. موارد مهمتری همچون اقامت، کار و هزینه‌های زندگی و امنیت وجود دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

شرایط زندگی در انگلیس – علم و تحصیل


انگلستان علاوه بر شرایط خوب جغرافیایی و آب و هوایی و طبیعت بکر و شهر های مدرن، به یک دلیل مهمّ دیگر هم مورد توجّه بسیار قرار می‌گیرد که آن، تحصیل در دانشگاه های انگلستان است. از روزگاران گذشته انگلستان همواره از امپراتوری‌ های پیشرفته و قوی بوده و البته استعمار سایر کشور ها نیز، باعث ورود شتابان دانش و فن به این کشور شده است. علاوه بر این، محقّقان، دانشمندان و مخترعان بزرگی همچون آیزاک نیوتون، آلبرت اینشتین، نیکولا تسلا و توماس ادیسون در این کشور پرورش یافته‌ اند. همین امر به مرور باعث پیشرفت سطح علمی و فرهنگی مردم شد و روز به روز، دانش‌پژوهان بیشتری برای کسب علم به انگلستان مهاجرت می‌کردند. این کشور پس از تجریه انقلاب صنعتی و عصر روشنگری، شاهد پیشگامی های متعدد علمی بوده است؛ نظیر ظهور جرم شناسان نظریه پردازی نظیر جرمی بنتام. در ادامه این سیر علمی، امروزه نیز مدارک دانشگاه ‌های بریتانیا در تمام نقاط دنیا معتبر است و در عین حال بسیار ارزشمند می باشد. طیف وسیعی از رشته های تحصیلی در دانشگاه‌های این کشور ارائه می ‌شوند. بنابراین دانشجویان می توانند در رشته‌ی مورد علاقه‌ی خود در انگلستان ادامه تحصیل دهند.



منبع

http://legalholding.ir/شرایط-زندگی-در-انگلیس/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ تیر ۹۷ ، ۱۶:۴۴
admin adminii