مهاجرت به اروپا|تعیین وقت سفارت

دریافت اقامت اروپا|ویزای شینگن|دریافت پاسپورت

مهاجرت به اروپا|تعیین وقت سفارت

دریافت اقامت اروپا|ویزای شینگن|دریافت پاسپورت

۱ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «سرمایه گذاری در کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا» ثبت شده است

سرمایه گذاری در کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا

در این مقاله در خصوص مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری صحبت میکنیم.یکی از کشورهایی که مقصد بسیاری  از متقاضیان مهاجرتی برای اخذ اقامت دائم است و درخواست فراوانی در خصوص اخذ اقامت دائم کانادا  ارائه می شود ، کشوری در شمال نیم کره ی شمالی به نام کانادا است که از اقیانوس اطلس تا اقیانوس آرام و از شمال تا اقیانوس منجمد شمالی گسترده است. مرز مشترک کانادا با ایالات متحده ،بلند ترین مرز زمینی در جهان شناخته شده است.در زبان فارسی ، نام کانادا براساس تلفظ فرانسوی آن رواج یافته است.کانادا یکی از کشور های گروه هشت و سازمان همکاری اقتصادی و توسعه است.این کشور دارای منابع غنی و صنایع پیشرفته ایی در زمینه های خودرو سازی ، صنایع شیمیایی ، نفت ، صنایع غذایی ، چوب ، کاغذ ، صنایع معدنی ، فلزی و شیلات است .این کشور از نظر صنعت و فناوری ، کشوری پیشرفته است که سیستم اقتصادی آن به شدت به خصوص در بخش بازرگانی و داد و ستد به ایالات متحده وابسته است. به نحوی که باعث شده این کشور رابطه ی اقتصادی پیچیده و بلند مدتی را با این کشور داشته باشد. وابستگی این کشور به بخش منابع طبیعی گرانبهاش نیز بسیار زیاد می باشد.کشور کانادا در وضعیت اقتصادی خوبی قرار دارد و شرایط فوق العاده مناسبی برای سرمایه گذاری می باشد به خصوص کسانی که در زمینه های مختلف بازرگانی و اقتصادی که در بالا به آن اشاره شد تحصیلات عالی داشته باشد یا بخواهد در یکی از همان ایالت های کانادا برای ادامه تحصیل اقدام کند و در کنار آن به سرمایه گذارینیز بپردازد.

نکاتی که در سرمایه گذاری در کانادا و اخذ اقامت دائم با ۲۱۰ هزار دلار در کانادا باید مطرح و ارائه گردد به شرح زیر میباشد :

در صورت کلی مبلغی که برای نوع سرمایه گذاری کانادا مورد احتیاج است یک میلیون و ششصد  هزار دلار کانادا است . شخص متقاضی سرمایه گذاری در کاناداو اخذ اقامت دائم کانادا باید دارایی ، املاک ، حساب بانکی ، بورس و سهام و …. را به ارزش نهایی یک میلیون ششصد هزار دلار به دولت کانادا نشان دهد و از این مبلغ ۸۰۰ هزار دلار آن را به دست دولت کانادا ودیعه دهد که این مبلغ پس از گذشت ۶ الی ۷ سال به شخص سرمایه گذار باز پس خواهند داد . به این صورت که موسسات مالی و اعتباری مهم کانادا که با وکلای رسمی دولت کانادا طرف قرارداد هستند با پرداخت آن ۸۰۰ هزار دلار لازمه به دولت کانادا ریسک این کار را برعهده گرفته و پس از گذشت یک سال قادر خواهند بود نتیجه مثبت اقدام به اخذ اقامت دائم کانادا را برای شخص متقاضی دریافت کرده و بروی سایت دولت کانادا قرار دهند . بعد از گذشت این مرحله که اسم متقاضی سرمایه گذاری بروی سایت قرار گرفت شخص سرمایه گذار در این موقع است که باید آن ۲۱۰ هزار دلار را به موسسات مالی و اعتباری کانادا پرداخت کند و بین ۶ ماه تا یک سال بعد موفق به اخذ دعوت نامه پی آر و اقامت دائم کانادا خواهد شد.

شخص اصلی و همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال مشمول این اقامت دائم خواهند شد . این نوع سرمایه گذاری و اخذ اقامت دائم کانادا با ۲۱۰ هزار دلار بی دردسر ترین و مقرون به صرفه ترین نوع سرمایهگذاری و اخذ  اقامت دائم کانادا شناخته و محسوب میشود . به این معنی که شخص سرمایه گذار و همسر و فرزندان زیر ۱۸ سالش در ظرف ۱ الی ۲ سال اقامت کانادا را تنها با ۲۱۰ هزار دلار کسب خواهند کرد .

یکی دیگر از دلایلی که باعث شده است به آسان بودن و منطقی بودن این نوع سرمایه گذاری اشاره کرد ، بی نیازی شخص از هرنوع مدرک زبان و تحصیلات عالیه دانشگاهی است . سرمایه گذاری درکانادا و اخذ اقامت دائم با ۲۱۰ هزار دلار در مقایسه با سرمایه گذاری های دیگر کشورها از روند بسیار مناسبی برخوردار است زیرا در سرمایه گذاری های دیگر از جمله  EB5 آمریکا سرمایه گذار پس از اینکه مبلغ بسیار بالایی را از کشور ایران به آمریکا انتقال میداد این احتمال وجود داشت که تمام مبلغ ارسال شده به آمریکا را از دست داده و درنهایت به اخذ اقامت نیز دست پیدا نکند . ویا اینکه اگر هم سرمایه اش را از دست نمیداد پس از ورود به کشور آمریکا الزاما میبایست یک سرمایه گذاری و بیزینس راه اندازی کرده و تعداد ۱۰ نفر آمریکایی را استخدام و ماهیانه بیمه و مالیات و حقوق بالایی را به آنها پرداخت میکرد و در کنار همه ی این مسائل سود بالایی را هم نشان میداد.

ریجکت ویزای کانادا یا همان مردودی ویزای کانادا به دلایل مختلف میتواند رخ دهد. در این مقاله مهمترین دلایل ریجکت شدن ویزاهای کوتاه مدت کانادا را بررسی خواهیم کرد. اگر در ویزای کانادا ریجکت شده اید، نگران نباشید. دنیا به آخر نرسیده است. هنوز برای شما راهکارهایی وجود دارد. در این مقاله در ابتدا دلایل ریجکت ویزای کوتاه مدت مخصوصا ریجکت ویزای توریستی کانادا و ریجکت ویزای تحصیلی کانادا را بررسی خواهیم کرد.

هر پرونده ای که ریجکت شود، در قبال آن آفیسر موظف به صدور نامه مکتوب با ذکر دلایل کلی مردود شدن ویزای متقاضی میباشد. در این نامه آفیسر گزینه یا گزینه هایی که به نظر او متقاضی نتوانسته او را قانع کند علامت میزند و نامه را در اکانت آنلاین ویزای متقاضی قرار میدهد. معمولا نامه ریجکت سفارت کانادا تا یک هفته پس از انگشت نگاری صادر میشود.

 

دلایل عمومی ریجکت ویزای کانادا

مهاجرت به کانادا -به طور کلی علت مردود شدن ویزای کانادا این است که آفیسر قانع نمیشود که قصد شما از ماندن در کانادا موقت است و او بر این عقیده است که شما قصد اقامت بلند داشتن در کانادا را دارید. البته گاها وجود مشکلات در پرونده و کمبود مدارک موجب ریجکتی ویزای کاناداست. در این راستا باید سناریو و برنامه ریزی شما طوری باشد که بتوانید آفیسر را قانع کنید. در غیر اینصورت او ویزای کانادا شما را مردود میکند. موارد زیادی در تصمیم آفیسر برای صدور یا ریجکت ویزا دخیل هستند.

 

به طور مثال متقاضی که ۴۰ سال دارد و دارای مدرک دیپلم و مدرک زبان هم ندارد، او متاهل بوده و همزمان برای خود ویزای دانشجویی و برای همسر و فرزندش ویزای همراه درخواست کرده است. پرونده ایشان توسط آفیسر مردود اعلام شده زیرا آفیسر شک دارد که قصد متقاضی از مهاجرت به کانادا موقت باشد. به همین دلیل متقاضی را به دلیل عدم ارائه برنامه تحصیلی مناسب و عدم قانع شدن در خصوص بازگشت او در پایان تحصیل مردود کرده است.

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ ارديبهشت ۹۷ ، ۲۰:۲۱
admin adminii